• Persoonlijk

    Ervaren

Unified communications

De nieuwe manier van communiceren, is het overal en altijd beschikbaar zijn. Wanneer u momenteel beschikt over aparte oplossingen voor telefoon, faxverbinding en daarnaast uiteraard email, kunt u deze allemaal bundelen in één eenvoudige oplossing. Met deze oplossing (Unified Communications) wordt al uw communicatieverkeer centraal afgehandeld en naar de juiste plek in uw organisatie geleid.

Flexwerkplek

De tijd dat uw medewerkers uitsluitend op kantoor moesten werken is voorbij. Thuis of onderweg werken is geen probleem. Een moderne organisatie waarin uw medewerkers op verschillende locaties werken, vraagt om een telefonie oplossing die flexibel inzetbaar is.

Wanneer uw medewerkers op een andere locatie aan het werk zijn, zijn zij via een eigen toestelnummer te bereiken. Meerdere locaties Wanneer uw organisatie bestaat uit een hoofdlocatie en één of meerdere neven vestigingen, dient een efficiënte telefonie oplossing deel uit te maken van uw communicatie. Westers Telecom adviseert en implementeert telefonie oplossingen die efficiënt werken en onderling bellen mogelijk maken. U realiseert hiermee kostenreductie en u optimaliseert de bereikbaarheid. Fax en voicemail in de email

Wilt u geen papieren meer in de fax? Wilt u overal uw email kunnen uitlezen en uw voicemails kunnen rangschikken naar prioriteit? Westers Telecom biedt u, in samenwerking met Westers Automatisering alle denkbare oplossingen. Mail en fax, koppeling met Blackberry of I-phone het maakt allemaal deel uit van onze integratie oplossing met automatisering.

Oplossingen voor de zorg sector

Westers Automatisering en Westers Telecom hebben een ruime ervaring binnen de zorg. Hierdoor bieden wij specifieke oplossingen voor huisartsen, apotheken en gezondheidscentra waarin wordt voorzien in alle specifieke eisen die de zorg aan communicatie stelt. Hoge beschikbaarheid en specifieke functies als een spoedlijn, herhaalrecepten lijn en duidelijke doorverwijzing buiten praktijkuren. Ook op de relatief kleine schaal van de huisartsenpraktijk biedt GSM integratie een mogelijkheid tot kostenbesparing. De moderne communicatie oplossing biedt de mogelijkheid om direct wanneer noodzakelijk een gesprek op te nemen.